Nekststep logo
qxif-phone
qxio-email

ONS TEAM

Wendy van den Belt

Wendy van den Beld

Mobiel nummer:    +31 (0) 6 22566036
  • qxif-linkedin
  • qxio-email

Mijn drive

Ik ben een avonturier. Ik hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken; weg van de gebaande paden. En wat is er nu mooier om te ontdekken dan de mens! Ik geloof dat ieder mens ongekende talenten en enorm potentieel heeft. Helaas komt dat niet altijd uit de verf. Dan gaat het leven over de waan van de dag, leven we vanuit het hoofd of zoals we denken hoe het leven hoort te zijn. Mijn passie is om meer de diepte in te gaan, op zoek te gaan naar dat wat er nog meer is, wat je hart je te zeggen heeft en je buikgevoel. Een stap verder te gaan dan het ‘gewone’ en dat te vinden wat er écht belangrijk voor je is, wat je écht zou willen. Voorbij dat wat je al kende. Daar ligt groei en ontwikkeling, rust en ruimte.

Met Mind Dive – mijn eigen ‘duikschool’ – is dat dan ook precies wat we gaan doen. We springen samen de diepte in en gaan nieuwe ontdekkingen doen en prachtige dingen zien. En daarbij gaat het allemaal over JOU! We duiken in jouw onbewuste, op zoek naar de sturing achter jouw gedrag. We gaan samen op zoek naar jouw parels, naar je onderstroom en naar je diepste verlangens die leven in je hart.

Ook organisaties of teams kunnen een duik maken. Want dat wat aan de oppervlakte te zien is wordt vaak gestuurd door dat wat onderwater ligt. En als je daar een verandering weet te maken zal dat ook bovenwater een groot en blijvend effect hebben.

Spring dus in het diepe! Let op je ademhaling, daal af, ontdek hoe de stroming is en geniet van alles wat er te zien en ontdekken is!

Met Astrid van der Lee van Nekststep ben ik een hele mooie samenwerking aangegaan. Door onze passie, creativiteit en daadkracht te bundelen zorgen wij samen voor super mooie diepgaande trainingen.

Mijn expertise

Mijn nieuwsgierigheid naar menselijk gedrag inspireerde me om sociologie te gaan studeren. Na mijn studie heb ik 5 jaar bij ABN AMRO gewerkt. Daarna heb ik, op zoek naar avontuur en in een poging de wereld een beetje mooier te maken, 2 jaar ontwikkelingswerk gedaan in Sri Lanka. Bij terugkomst heb ik ruim 12 jaar bij Delta Lloyd/ NN gewerkt als leidinggevende & coach op verschillende afdelingen. Toen ik in 2018 met NLP in aanraking kwam voelde dat als thuiskomen. Inmiddels ben ik dan ook werkzaam als zelfstandig NLP trainer & coach. Daarnaast geef ik trainingen en coaching op het gebied van mBIT: een techniek om hoofd, hart en buik meer met elkaar te verbinden.

Mijn stijl

Mijn stijl is om te werken vanuit vertrouwen en verbinding. Als die basis er ligt gaan we de diepte in. Ik daag je daarbij uit om een extra stap te zetten en je comfortzone te vergroten. Ik ben direct, verbindend, liefdevol, nieuwsgierig, kan makkelijk variëren tussen lichtheid en diepgang en heb een flinke dosis relativeringsvermogen.