Nekststep logo
qxif-phone
qxio-email

ONS TEAM

Martin van der Lee

Martin van der Lee

Tel:   +31 (0)653243913

  • qxif-linkedin
  • qxio-ios-email

Mijn drive

Mijn organisatieadviesbureau Accezz International, draagt samen met organisaties zorg voor betere prestaties door het tot stand brengen van structurele gedragsverandering. Steeds duidelijker werd voor mij dat naast een ‘cognitieve’ insteek voor verandering ook een intuïtieve en energetische insteek essentieel is voor het oplossen van problemen en voor duurzame veranderingen binnen een organisatie. Uit nieuwsgierigheid heb ik mij ook toegelegd op deze kant van verandering. Nu ervaar ik dagelijks de toegevoegde waarde van deze integrale benadering van organisaties en organiseer ik met veel plezier en enthousiasme readings voor organisaties en individuen, vooral als ik zie hoe mensen na een reading geïnspireerd weer verder kunnen.

Mijn expertise

Ik werk al zo’n 35 jaar als organisatieadviseur en vanaf 2007 vanuit mijn eigen organisatieadviesbureau Accezz International. Tijdens mijn werk raakte ik er steeds meer van overtuigd dat de energie van een persoon of organisatie in hoge mate bepaalt hoe er gepresteerd of geleefd wordt, en ook hoe belangrijk intuïtie is bij het maken van keuzes. Na het doorlopen van meerdere opleidingen en trainingen op het gebied van intuïtie, readings en healings verrijk ik mijn werk als organisatieadviseur geregeld met readings.

Mijn stijl

Mijn readings worden vanuit respect voor en met nieuwsgierigheid naar jouw essentie uitgevoerd. Ik hanteer een praktische benadering, zodat je na een reading direct met de verworven inzichten aan de slag kunt.