Nekststep logo
qxif-phone
qxio-email

Coaching

Kom in je kracht

Krijg grip op je eigen leven met een coach

Je ervaart dat je meer kunt en wil dan dat je nu uit het leven haalt. Alsof je continu op de handrem staat. Je hebt gedachtes en patronen ontwikkeld die er voor zorgen dat je net niet doet waar je gelukkig van wordt. Wij willen je helpen groeien door je inzichten te geven, te focus, verantwoordelijkheid te nemen om het resultaat te behalen dat je graag wil. 

Iedereen bij Nekststep gebruikt concepten, methodieken en technieken die je helpen om weer aan het roer van je eigen leven te gaan staan en succes te behalen. Als je de wens hebt om blijvend je leven te verbeteren, dan is coaching van Nekststep zeker iets voor jou.

Nekststep coaching
Nekststep Coaching qxio-arrow-right-b
EMDR coaching
EMDR Coaching qxio-arrow-right-b
Systemische Coaching link
Systemische Coaching qxio-arrow-right-b
Loopbaan coaching
Loopbaan Coaching qxio-arrow-right-b
qxif-quote-left
  • Ik heb de coaching met Astrid als zeer prettig  ervaren. Astrid heeft me geholpen om weer sterker en meer met mezelf in verbinding te staan. Ik kan nu weer veel beter met dingen die gebeuren omgaan. Ik raad het echt zeer aan om met Astrid een traject en mooie reis aan te gaan !!

  • Door samen met Astrid mijn blokkades te onderzoeken en te doorvoelen, ben ik meer bij mijn innerlijke zelf gekomen. Door de fijne aanpak, de rust en de veiligheid die Astrid biedt kan ik liefdevol en met mildheid naar mijzelf kijken en van daaruit naar de buitenwereld. 

  • Toen ik mij meldde bij Astrid, zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Ik had het overlijden van naasten te verwerken, kwam nergens toe, kon eigenlijk ook nergens meer van genieten in het leven. Ook trok ik mij steeds verder terug. Door met Astrid aan de slag te gaan, heb ik nare ervaringen leren verwerken, heb ik erfenis van de dynamieken van mijn gezin van herkomst beter leren begrijpen en ben ik weer in mijn kracht komen te staan. Ik heb stukje bij beetje weer zin in het leven gekregen. Nu heb een super leuke vriendin (toekomstige vrouw), ben ik op zoek naar een nieuwe woning, maak weer muziek en sta weer midden in een leuke dynamische vriendengroep. Zo dankbaar.
  • Ik kon plotseling zo boos worden. Maakte met iedereen ruzie: mijn man, mijn broers, mijn kinderen. Ik kreeg allerlei fysieke klachten gerelateerd aan stress. En hoe anders is dat nu. Door de coaching met Astrid, heb ik mijzelf veel beter leren kennen: waarom ik de dingen deed zoals ik dat deed. Waar de boosheid vandaan kwam en dat dat helemaal niets met het hier en nu te maken had maar met 'traumatische ervaringen' van vroeger. Bij Astrid, heb ik geleerd mijn emoties veel beter te kunnen reguleren en ook kan ik weer liefdevol naar mijzelf kijken en vooral ook naar anderen. Relaties zijn hersteld, ik merk nu wanneer ik in oude patronen dreig te schieten en kan daar gelukkig uit blijven. Zo blij. Astrid, dank voor deze doorstart.

Voordelen van coaching

Krijg je aspiratie en
doelen helder!

qxif-lightbulb
Krijg helder wat voor jou echt belangrijk is en focus je op de doelen en thema's die jouw leven ten goede veranderen.

Ontwikkel effectief
(persoonlijk) leiderschap

qxio-ios-people
Verkrijg handvatten en vertrouwen om door je eigen belemmeringen heen te breken en ontwikkel vaardigheden voor een inspirerend leven voor jezelf en anderen.

Breng compassie in
je relatie(s)

qxif-heart
Krijg meer grip op je eigen emoties. Benut je compassie, creativiteit, kracht en moed om deze uitdaging aan te gaan.

Voordelen van coaching

Krijg je aspiratie en doelen helder!

Krijg helder wat voor jou echt belangrijk is en focus je op de doelen en thema's die jouw leven ten goede veranderen.

Ontwikkel effectief
(persoonlijk) leiderschap

Verkrijg handvatten en vertrouwen om door je eigen belemmeringen heen te breken en ontwikkel vaardigheden voor een inspirerend leven voor jezelf en anderen.

Breng compassie in je relatie(s)

Krijg meer grip op je eigen emoties. Benut je compassie, creativiteit, kracht en moed om deze uitdaging aan te gaan.

Nekststep voordelen

Daar waar anderen stoppen helpen wij jou verder! De coaches bij NEKSTSTEP weten dat trucjes en kunstjes geen blijvend succes opleveren. Voor blijvende verandering is een goede mindset van essentieel belang. Als je je mindset verandert, dan ben je in staat weer grip te krijgen op je leven. De meeste mensen worden tegengehouden door hun beperkende overtuigingen en negatieve gedachtes, ze komen in een spiraal van negatieve self-talk en raken ervan overtuigd dat ze het niet waard zijn of niet capabel genoeg om hun doelen te bereiken. De coaches van Nekststep helpen je deze overtuigingen die je tegenhouden en bestaande patronen en gewoontes te identificeren.
Met een coach voorkom je dat je 10-tallen jaren verliest door alleen maar te leren van trial and error. De coach stelt strategieën en instrumenten te beschikking en zorgt ervoor dat je je verantwoordelijkheid neemt voor een blijvend resultaat op die aspecten van je leven die er toe doen: persoonlijke groei, werk, bedrijf, gezondheid, financiën, persoonlijke relaties. Leer technieken die je in staat stellen om je eigen leider te worden.
De meesten van ons weten echt wel dat ze moeten doen, hebben creatieve ideeën maar worden geremd om acties te ondernemen. En dan vertellen we onszelf dat we niet slim genoeg zijn. Niet sterk genoeg. Niet genoeg lef hebben. Wat je tegenhoud zijn niet je vaardigheden – maar veelal de angst om te falen. Je mag bang zijn, maar het is niet goed als die angst je tegen houdt!
Wij helpen je je verlangens scherp te krijgen, je doelen te formuleren, je creativiteit te stimuleren en te identificeren wat je nog tegenhoud en hier voorbij te gaan. Wij helpen je om in actie te komen en je te committeren aan je eigen verlangens en doelen ook als het even niet lukt. Stap uit je comfortzone in daar waar echte groei plaatsvindt en begin met het leven te leven waar je altijd naar hebt verlangd.